2 Läs mer >>
Jadu lustigt kan man säga att det är.. man blir osams och man kiss and make up.. men det svårt å släppa vissa saker.. men när döden knackar på ens port.. eller en väns port så öppnar ens ögon.. Precis som en speciell själ sa till mig.. Livet är alldeles för kort för åh leva i det förflutna.. Glömma gammalt gråll och gå vidare.. folk gör misstag.. det är mänskligt och fela! lätt åh dömma och det e som människan måste lära sig.. svårt JA men man måste!! Jag gjorde fel och så gjorde en annan person.. men kan den personen förlåta mig så kan jag förlåta den.. Hon kommer alltid och vara min Yin!! No matter what happens..
och jag hoppas att med tiden så kommer vi och bli den där underbara Yin och Yang igen.. och vet du vad jag tror?? Jag tror att det kommer hända :D en obotlig optemist som jag... tänker alltid på det ljusa i mörkret.. och hon är just det.. hon är mitt ljus!! hon får mig alltid och skratta och känna mig som världens finaste människa på jorden.. hon accepterar mina fel och jag kan säga att det e jääääääkligt många hihi men hon accepterar dom ( till det mesta lol) och jag accepterar hennes ( till det mesta lol)  men det e nog just det som gör oss till vår cirkel..  vår Yin & Yang cirkel... och jag tror med mitt hjärta att vi kommer hålla ihop tills den dag vi är gammla och skrynkliga och går runt där hon med sin rosa rulator och jag med min svarta :D

I wanna make you smile whenever youre sad
Carry you around when your arthritis is bad
All I wanna do is grow old with you

ill get your medicine when your tummy aches
Build you a fire if the furnace breaks
Oh it could be so nice, growing old with you

ill miss you
Give you my coat when you are cold

ill need you
Even let ya hold the remote control

So let me do the dishes in our kitchen sink
Put you to bed if youve had too much to drink
I could be the friend who grows old with you
I wanna grow old with you

Att fela är mänskligt

1 Läs mer >>
Japp fick dåliga nyheter idag.. Min vän Ben Potter dog i morse efter en bilkrasch igår.. hans skall skador var för stora för att hans lilla liv kunde räddas.. han vart bara 23 år gammal..
Du kommer bli saknad min härlige vän... Kommer aldrig att Glömma dig och jag har fortfarande din present i plånboken du gav mig i farväl present när jag for från Bardwell... jag hoppas du trivs där uppe och jag vet att du kommer vara den roligaste av dom alla änglar där uppe Herr Touché pussyCat ;D
och Dj Tiesto´s Adagio for Strings kommer ALLTID åh vara din låt för mig <3


Ave Maria

Gratia plena
Maria, gratia plena
Maria, gratia plena
Ave, ave dominus
Dominus tecum
Benedicta tu in mulieribus
Et benedictus
Et benedictus fructus ventris
Ventris tuae, Jesus.
Ave Maria

Ave Maria
Mater Dei
Ora pro nobis peccatoribus
Ora, ora pro nobis
Ora, ora pro nobis peccatoribus
Nunc et in hora mortis
In hora mortis nostrae
In hora mortis nostrae
In hora mortis nostrae
Ave Maria

R.I.P. Ben Potter

1 Läs mer >>
Japp.. Så har man upplevt Riga oxå... jag & Linda drog ner till sthlm i söndas och hämtade upp Scott och så for vi på en kryssning.. vilket var mysigt när det väl begav sig! Riga var en mysig stad tycker jag.. påminde lite om östersund på gammelheten..  vart som lite strul på vägen hem  men hem kom vi ialf haha fy faan vilken jävla resa alltså.. kul men oxå en massa tråkigheter hände.. men så ska det väl vara ibland..Torsdas följde jag på en kompis till hans familjs stuga ute i åkersjön.. eller ja.. det var väl nå dejt liknande kan man kanske säga att det var eller så var det inte.. strunt samma.. Ja.. Han kommer och hämtar upp mig och vi far iväg till Torvalla för åh hämta skotern hos hans föräldrar.. FÖR DET VAR JU INTE ALLS PINSAMT NEJ NEJ.... träffa hans föräldrar sådär på första "dejten" hahaha höll på dog JAA!! men hans föräldrar var så mysipys så ^^ och dom verkade gilla mig då hans far hade sagt i telefonen att han var väldigt imponerad av mig. så alltså måste jag ha gjort bra ifrån mig :D Så torsdan gjorde vi inte så mycket.. vi drog till det stora hotellet och hade middag och sen drack vi lite och spelade Guitar hero till sen sen morgon *fniss* sen på fredan åh vilket kanon väder det var!! aahh helt underbart solen sken och vi brummade iväg och jag självdog väl typ en sån där 90 11 gånger hahaha och fort gick det och guppigt trodde jag skulle flyga av hela tiden ;D åkte upp på ett jätte stort berg och WOW vilken utsikt och det var så varmt och skönt.. och japp.. Lille Eve fick köra skoter för första gången i sitt liv.. vilket var det läskigaste jag gjort hahaha stackarn där bakom lär ju ha självdött och blivit döv för skrek det gjorde jag.. och mycket och jag ropade på mamma flera ggr hahaha för jag var absolut vettskrämd det var verkligen det läskigaste jag gjort på mycket länge!! men kul hade vi ialf och han var well impressed sa han över mitt körande och inte vart han döv heller WOHOO score till moi!! och vi bestämde oss för åh stanna en natt till.. Så vi stannade där i 2 dar och det var så mysigt så.. och jag fick styla lite med min matlagning HAHAHAHA inte för att det gick så bra men han gillade det och det är ju huvudsaken :D ( och han avled inte heller 2 points till me) och så på kvällen drog vi ner till hans grannar och erhm.. söp till lite hahaha och fulla vart vi båda 2 så bakis var vi men efter lång vila mycket vatten drickande så tog vi oss hem.. :) härligaste påsk jag haft på länge måste jag säga!!
Riga kryssning & Fjäl...

1 Läs mer >>
Att det tamefaan alltid är så... Jag kommer nog dö med den stämpeln som "den underbara kompisen" aldrig kommer jag få vara den där andra.. den där underbara flickan som killar vill ha.. eller som nån är stolt äver och presentera till min kompis som detta är tjejen jag vill ha.. och få låta nån annan få ta stämpeln som detta är min underbara kompis.. men NEJ.. aldrig aldrig aldrig kommer det hända.. jag kommer alltid vara den där ungly fat friend som ränner runt med sin snygga läckra kompis som bara alla killar dreglar över och vill ha.. :( är så jävla less.. vad är det för jävla fel på mig?? varför vill ingen kille ha mig?? är jag verkligen så hemsk? eller så ful?? ska jag behöva banta ner mig 15 kilo och klä i rosa och bli en sån där fnizz och kjam tjej bara för att NÅN ska titta åt mitt håll?? *suck*  Kan lika bra gå runt med en pappers kasse över skallen... kanske folk slipper få kväljningar när dom ser mig... Antingen när jag hittar nån så är dom bara ute efter sex eller så gör dom nå dumt och måste lämna landet eller nått.. är så jävla typiskt.. min karma är verkligen skit... fattar inte vad det e jag gjort som fått den att bli så dålig..
Visst jag vet att jag konstakt ältar om den där mannen men jag trodde verkligen att jag skulle få honom.. och när frugan kom in i rummet och berättade vad han sagt till henne om mig så vart jag som alldeles över lycklig och trodde att JA NU JÄVLAR är det äntligen min tur.. men.. Nopp.. inte det.. har nu varit singel i snart 5 år.. så nått fel måste det ju vara på mig.. frågan är ju bara vad det är.. vad är det för fel på mig eftersom INGEN vill ha mig?? och nej det är inte bara i mitt huvud.. okay visst det finns 1 som vill ha mig.. men han har inte alla hästar i stallet och han är jag inte intresserad av alls.. *suck* och så är det ju alltid.. men men jag antar att jag helt enkelt får leva med stämpeln som "kompisen"
är ju bättre än inget antar jag... Minns 1 gång för massor med år sen.. jag och en väldigt nära vän till mig satt på en pizzeria/restaurang nere i sthlm och drack lite.. vi måste ha varit runt 18.. och hon har alltid varit den där tjejen som alla killar vill ha och jag var som vanligt den där kompisen som alltid var med henne.. (>_<) så kom han fram till vårt bord.. och pekade på min tjej kompis och sa henne blir man tillsammans med. och hon lyste upp och vart alldeles till sig TILLS han pekade på mig och sa men dig.. dig gifter man sig med.. och då vart hennes ögon svarta... och jag vart alldeles stum.. för det trodde jag väl aldrig på denna jord att nån skulle säga om mig när hon vackra kvinna satt framför mig.. men varm vart jag i hjärtat.. och dom orden har alltid sen dess surrat runt i skallen.. men nu.. nu börjar dom svagna och jag tror inte på dom längre... jag tror nu att jag alltid kommer få bli och vara the fat ugly friend.. och kommer alltid få höra från allt och alla du din kompis.. faan va snygg hon är.. är hon singel??.......................


En vacker dag kanske jag får vara den där snygga kompisen som killar frågar om jag är singel till min kompis....


Spend all your time waiting for that second chance
For the break that will make it ok
There's always some reason to feel “not good enough?
And it's hard at the end of the day
I need some distraction, oh beautiful release
Memories seep from my veins
They may be empty and weightless, and maybe
I'll find some peace tonight

In the arms of an Angel, fly away from here
From this dark, cold hotel room, and the endlessness that you fear
You are pulled from the wreckage of your silent reverie
You're in the arms of an Angel; may you find some comfort here

So tired of the straight line, and everywhere you turn
There's vultures and thieves at your back
The storm keeps on twisting, you keep on building the lies
That you make up for all that you lack
It don't make no difference, escaping one last time
It's easier to believe
In this sweet madness, oh this glorious sadness
That brings me to my knees

In the arms of an Angel, far away from here
From this dark, cold hotel room, and the endlessness that you fear
You are pulled from the wreckage of your silent reverie
In the arms of an Angel; may you find some comfort here

Alltid vara den där k...