1 Läs mer >>
Oj oj det har varit mycket nu sista veckan.. Vi passade på medans det varit KANUUUN väder här :D 17 plusgrader och stekande sol! så vi bestämde oss för att göra vår fint hemma.. och baksidan av huset såg för täääskigt ut kan jag ju medela.. va så pinsamt att jag inte ens ville göra en för och efter bild så illa va det.. Trädgården va ju så skitig efter J har lekt runt där ute som nån jäkla DIY cowboy.. Så fram med vit färgen och penslar och rollers och måla måla :) vart super bra.. sen gav vi fönster karmarna och dörrsteppet en rejäl make over så det ser fint ut ^^
Så huset e vitt och fint och svarta fönster och dörrstepp..
Vilket kanske inte va så jävla smart då Kyuubi är en liten jävel.. Han skulle bestämt upp på det där förbaskade dörrsteppet.. så vi hade svarta tass avtryck över hela köksgolvet och på våra vita dörrar.. O.o fick lite nojja då det såg ut som jag tappat mina tattoos... O.O så det va ju bara att springa in med Kattskrället och försöka tvätta av hans tassar medans J tvättade bort tass avtrycken .. Han hade iaf det lättaste jobbet kan jag ju säga..
Kyuubi va hal som en ål och vrålade som ett vilddjur.. han bara ålade sig loss så ena sekunden hade jag bara hans bakben i grepp och andra sekunden hade jag bara hans svans.. Det va som att brottas med en krokodil! Death roll AB! efteråt såg man ju ut som en avdankad nåldyna.. och hans tassar såg ju inte så jävla bra ut heller.. vita tassar i svart målafärg GRATTIS jag hade vunnit en blå brödrost i valfri färg..  så dte va ju bara låta det gå bort av sig själv.. själva färgen i sig va ju som borta men vitt suger ju åt sig så förbannat bra!!
Men nu e han vit och fin igen ;) som tur e...


 

Om det e nån som undrar varför baksidan består av 2 olika färger eller varför vi bara målade en halva av huset e för att lägenheten vi har är i ett delat hus och vi har bara rätt att måla vår del av det.. uppe delen är grannens och det e som upp till han vad han vill göra med det.. DOCK detta är det roliga.. i detta delade hus så tillhör framsidan av huset alltså uppfarten till vår granne uppe.. och baksidan AKA trädgården tillhör oss på bottenvåningen :) RESULT! hehe så vill han måla sin baksida måste han fråga oss om lov då det e privat mark! ^^

Konstiga regler det e här i England.. men men det e ju bara att lé och se glad ut..

Så nu e det fint på utsidan vilket e kanon inför sommaren och våra BBQ fester vi har plannerat :) och så blir det ju fina fisken när Linda och Kaa kommer på besök för då kan vi alla sitta ute och sola och ha det fint ♥ utan att man ska behöva skämmas över hur det ser ut hahaha

 

Nu det som e kvar att göra är att göra i ording sovrummet men det e ingen brådis direkt då det inte e nå folk som ser förutom mig och J.. och Kyuubi förstås :P

Hallen behöver dock en ny matta men det får bli när vi har lite mera Cash!

 

Onsdag idag.. 2 dagar kvar tills Kursdag nummer 2!! Det e nu det gäller!! flunkar jag detta får jag inte min bricka och då får jag inte bli Sercurity!! Så håll tummarna och be för mig att jag klarar det för det vore så UNDERBART!!

Pust! Pust!

1 Läs mer >>
Vaknade upp nervös över mitt val... men efter att ha legat och kollat på en tjej rulle som hette Lie to be perfect.. eller The Cinderella pact som e orginal titeln fick jag mera mod och gick och klädde på mig..
Stormade ner på stan med självförtroende och mod.. Nu jävlar ska det ske!

Ju närmare jag kom superdrug ju mer vart jag nervös... Varför skulle jag va nervös? jag har gjort detta hundra tals gånger om inte mer så varför nervös just nu denna gång? Kom in och kollade på alla färger vilken skulle jag välja?
Jag fick rådet av min mor att inte välja en mörk färg med Ash i det då det gör håret grönt om man nu är så blonderad som jag är.. så jag letade och letade och hittade as snygga bruna varma färger men dom alla innehöll ash *suck* Hittade en som jag nu valt som heter Dark brown auburn..

Nervös är inte ordet.. Glas rött vin för att lugna nerverna :P

Okay here we go in i badrummet nu ska detta ske...

Skakar flaskan Åh nej! färgen i flaskan är en grön spya färg *urgel* hur ska detta då bli i mitt hår??
Aja kleta kleta kleta här ska färgas...

Okay vänta 35 min...

Glas nummer 2....

cigg nummer 5...

Nerverna är inte som dem brukar.. Så nu e då frågan varför är jag nu så nervös?? Det är ju bara hårfärg..
Jag har ju gömmt mig nu så länge bakom mitt blonda hår.. det gav mig boost! och jag har levt på typiskt "swedish girl" blond och blå ögd.. har ju som funkat här nu.. Så varför då byta?? jag tycker att det va dags jag lämnade min "safe zone" och mitt "typicall swedish girl look" varför va nått jag inte vill vara? jag menade jag flyttade ifrån sverige för att bo och leva här i England så varför köra på det? varför inte bli English istället??

Glas nummer 3..
Cigg nummer 7...


Tiden tickar på och nu är det bara 15 minuter kvar tills jag ska skölja ur håret...
Har inte vågat se mig i spegeln än..
Hur jag tror jag ska se ut när det e klartHur jag vill att det ska se ut när jag är klarOkay det här går inge vidare.. vinet börjar ju slå fint och jag känner av det he he
Hur ska detta gå när John kommer hem.. Ska han komma hem till en full morots topp??

My God jag hoppas verkligen att detta kommer gå bra.. jag e såååå nervös >_<
Men mörkt är det som jag behöver för att få lite volym för min personlighet...
nu har jag ju varit den där söta oskyldiga blonda alldeles för länge..
Och skulle det skita sig med detta så har jag ju ändå så pass "mörkt" hår att jag alltid kan lägga in en mörk choklad brun nu utan att det kommer bli grönt.. >_>

Okay here we go.. dags att skölja ur håret.. wish me luck!

Okay here we go..

3 Läs mer >>
Uscha jag e så less på allt och alla just nu..
E det inte lögner och en massa svek så e det drama och stress...

For hem te östersund för en vecka för att fixa det sista med min gammla lägenhet!
och i samma veva umgås lite med mina goa vänner och familj...
både Linda och min syster e ju gravida och goa så då e det sådär mycket bebis mys som kan va bra för kropp och själ när man e sönder stressad!

Dock vart det ändå en massa stress och FÖR MYCKET DRAMA!! att man aldrig kan få komma hem utan att få uppleva dramatik! e så jävla less på att vissa människor faan inte kan betee sig alltså! det e helt otroligt!
Jag e 28 år gammal! borde ju finnas en åldersgräns för sandlåde beteende tycker man ju!
Jag menar hallå! hur ofta kommer jag hem då? och när jag väl kommer hem varför ska det då bli drama??

Aldrig kan alla leka snällt och tyst! Neeej då det ska tamefaen alltid vara nån som ska gnälla och sätta sig på tvären.. usch e så less och gör mig mindre sugen på att komma hem :( och så ska det ju inte behöva vara..

Nu var det ju så att Vi alla ville gå ut och äta.. sen visst alla kanske inte tycker om matvalet vi valde men e man faen 7 mot 1 så ska den personen bara hålla käften!! neee då sätter man sig helt på tvären och orsakar dramatik på HÖGSTA JÄVLA NIVÅ!! AAARRGGHHHHHH BLIR SÅ JÄVLA FLYFÖRBANNAD ATT JAG VILL SKRIKA!!

Jag hatar ditt jävla matval och det vet du tamefaen om så varför försöka få oss alla att välja ditt jävla matval ditt helvettes jävla F****Ceeepeeeeeeeee åååh e så jävla förbannad!! alltid ska vi alla behöva följa din väg bara så vi slipper ditt jävla humör och beteende!! beteé dig kvinna för i helvette!! du e gammal nog! vi är inte 12 år gammla!! vi e vuxna! och sen att din jävla morsa ska bli indragen e droppen alltså!! vafaan går du till henne och beklagar dig för??  och gör din gravida kompis upprörd?! e du helt jävla slut i huvudet eller??
Tänk för faen! Tänk om hon hade blive så upprörd nu att hon fick för värkar va?! och hade behövt åka in på sjukan? Hur faen skulle du må då va? TÄNK INNAN DU ÖPPNAR KÄFTEN! och för i helvette tänk innan du ens tänker att du ska öppna käften! tänk på vad du kan åstakomma med ditt jävla drama! nu hade du bara en sån jävla tur att inget mer hände än att hon vart upprörd!! nästa gång kanske vi alla inte har sån tur!!
för jag säger detta bara 1 gång! hade någe hänt med henne lovar jag dig att du skulle ha fått spendera natten på sjukan med men på ett annat plan!

Jag skiter i om du blir upprörd eller ledsen av att läsa detta men du verkar ju för faen inte fatta ett jävla skit! utan du är bara en sån genom egoistisk människa att det dryper om dig!! det finns fler här i världen än bara du!!
och vill du ha dina vänner kvar i livet e det dags du börjar tänka på dom med för du kommer torska dom en vacker dag!! och då hoppas jag du inser att man inte kan betee sig som du gör hela jävla tiden!!

Och försöker skylla på en sjukdom när du festar en hel vecka med höga ljud och djupa vibrationer av bas och annat elände?! och sen säger att det e för högt ljud på en jävla restaurang? du e ju inte sann säger jag bara!!

Du har verkligen sjunkigt djupt i mina ögon kan jag säga!! vi har inte alltid varit på bästa plan du och jag men nu kan jag säga dig att jag inte ens vill vara 50 meter ifrån dig och skulle jag ha sån otur att hamna på samma fest eller dylikt som dig titta inte ens på mig för jag kan inte stå för det som kan hände om du tar kontakt med mig.. troligen skulle du nog böla högre än du gjorde i bakgrunden när jag pratade med din MORSA i telefon!!!

Väx upp för faen säger jag bara!!

Spy galla...