0 Läs mer >>
Hello there!!

jag vet att jag inte har upptaderat på typ hundra år!! *isch* inte  bra inte bra!! men nu så gör jag det :P

Visst en massa har hänt och jag orkar verkligen inte dra upp allt men som ni ser så har jag fixat i ordning håret!, hehe mm körde en Aeon flux vcTrinity in Matrix vart bra va???

hum..mjaa i dag va väll inte en sån bra dag, har hjälpt syster flytta, hela dagen fast hon bjöd mig på mat så jag vart jätte glader ^^, hehe mat det e den enklaste vägen till mitt hjärta *bahaa* va ute igå först på Oleary´s å sen på mark twain! inget va väl nå bra, men men man kan ju inte få allt. Och nu har jag druckit nog för fasen resten av mitt liv! känner att alkohol inte e min grejj asså. Jag klarar mig galant utan det å tänker faktiskt fortsätta va en trist nykterist om det nu inte e nån sån där stor grej som att nån gifter sig eller så, men annars ska jag va utan :) håll tummarna för mig å sluta röka ska jag oxå. JAG MÅSTE SLUTA!! fasen jag mår ju som en burk krossade tomater (x,x)

I dag kom HAN hem oxå *suck* det kommer bli väldigt intressant å se hur det kommer att bli nu när han faktiskt kom krypandes tillbaka, men jag ska va stark och säga nej!! får inte slukas av han igen jag bara får inte!!.

hihi en rolig sak e att min lilla drömprins gav mig ett sånt sött smiley för några dar sen *tihi* *YAY* me so happy!!
att en människa kan va så läcker som han *O* det finns ju inte. Allstå han e perfect by nature, finns inget som inte e YUM om honom. Ååå å så e det så jobbigt varje gång man ser honom för man vill ju bara krama om honom och aldrig släppa. Jobbiga e ju att han aldrig kommer att bli min hur mycket jag än hoppas :/ tror inte vi skulle va bra för varandra men vad vet jag?? jag e en obotlig optimist i alla lägen men i detta så känns det lixom så fel på nå sätt, mycket svårt å förklara. Å det värsta e att jag kan inte sluta tänka på honom *suck* jag till och med drömmer om honom (>_<) aja slut snackat om detta nu hehe :P

nä nu blir det tv dags! orkar inte sitta framför dumburken xD

Ta Ta

Det va länge sen ^^