1 Läs mer >>
Okay.. mina tvivel är nu borta och har jag tur är dom borta för alltid.. Fick väl ett litet uppvaknande idag då jag råkade försäga mig ang den där tjejen G är "kompis" med.. han frågade mig rakt ut vad min obsession var med henne.. och att jag inte hade nått alls och oroa mig för då han inte alls vill ha henne på en fläck.. och att allt han ville ha var mig och så ville han ha det och inget skulle ändra på det.. Och det känndes som en stor klump i min mage försvann.. jag har nu inga tvivel alls och kan erkänna att jag är som nykär i han igen.. på nått konstigt sett så blir jag alltid det efter jag pratat med han på telefon.. Ringde en kortis idag bara för å känna efter vad jag kände när jag pratade med han efter allt som hänt.. och jaa.. hihi jag vart som nykär och så vart han ^^ han sa även innan vi avslutade samtalet att han precis räddat hans natt.. och det roliga är att ingen av oss ville lägga på.. det är precis som på film.. så som fått mig att bli illamående pga att det e så "sött & patetiskt" men vi är så dära nä du lägger på nej du nej du.. och sen blir det knäpptyst i några sekunder och så hör jag han säga men har du inte lagt på? nej svarar jag det får du göra.. okay säger han då lägger jag på nu då? mm svarar jag och så väntar jag men inte lägger han på luren heller hihi sen räknar vi till 5 och sen lägger vi på luren.. (ibland) haha ibland får vi upprepa den där prossiduren några ggr innan en av oss ger upp ;D visst är det så man blir alldeles illamående?? HAHAHA jag kan inte fatta det.. jag har hittat den man som gör mig så vidirgt tjejjig att jag blir sjuk på mig själv.. och nu är det bara 38 dar kvar.. <3

Löjlig så man blir...

1 Läs mer >>
Okay det märks att man är paranoid till tusen och inte litar på en enda människa ( förutom min ängel dårå) Jag har blivit mer misstänksam nu än nånsin mot folk.. och det blir bara värre och värre och jag vet inte varför.. visst jag har väl alltid varit paranoid när det kommer till människor och sånt men nu känns det som att alla ljuger för mig.. jag vet att det bara är i min skalle och så och jag vill inte känna såhär och speciellt inte nu när det bara är vad? 41 dagar kvar tills jag ska till england och hälsa på min britt.. för han vill jag ju som tro på.. tro på allt han säger men det är så svårt när det känns som om han ljuger och döljer saker för mig.. såhär ligger det till.. det finns en tjej som heter Rebecka som oxå verkar vara intresserad av honom och han verkar väl som vara lite smått intresserad av henne med.. han skriver alltid till henne på hennes sida och så och så var det en kväll jag ringde honom och vi pratade i 2 underbara timmar.. men så fick jag se att samma dag hade han skrivit till henne ; Oh baby your all i ever want.. jamen hur kul var det å läsa det då? eller som nu i helgen då åkte hon dit.. visst dom kanske är bara bra vänner det e ju ingen som vet.. och jag frågade vad han skulle göra och han sa att han skulle umgås med familjen på fredan och sen födelsedags fest på lördan.. han var väldigt aktiv med mig oxå och så det var ju som ingen skillnad där.. men så på söndan så åkte hon hem och skrev på sin sida att hon inte ville åka hem och då hade han skrivit ; i dont want you to go either.. hmm.. ska man tolka det som att dom har nått på G eller inte? visst han säger till mig varje dag att han vill bara ha mig och han räknar dagarna tills jag kommer och han längtar så.. men det är så svårt å tro honom efter man sett det där.. va faan ska jag göra? jag törs ju som inte fråga han om henne heller då han vet då att jag "snokat"  visst jag har frågat honom om han vill ha henne och han sa klart och tydligt att han inte ville ha henne utan att han ville ha mig.. och mig bara.. men kan jag tro på honom? min hjärna säger att jag ska åka dit spöa skiten ur han och sen åka hem.. medans mitt hjärta skriker efter honom...HJÄLP MIG NÅN??!! vad faan ska jag göra??

PMS kärring japp a...

4 Läs mer >>
Okay jag har alltid klagat och gnällt på att vara singel och att det inte finns nån där ute för mig.. men nu får jag verkligen bita i det sura äpplet.. okay va sjutton gör man när det kommer 3 på samma gång??
okay först har vi mitt ex E.. mm som jag var tillsammans med i sommras men som det vart strul med och vi gjorde slut och bestämde att vi skulle gå separata vägar... mm och nu har jag träffat en kille som bor i England, som jag ska åka till nu i december och vi ska spendera nyår och han får mitt hjärta verkligen och smälta och mina knän som spagetti ^^ men så finns det en liten hemlig man (L) långt innan dessa 2.. som ingen vetat om.. ( nej inte ens min ängel) Han och jag klickade direkt när vi träffades första gången.. men inget har kunnat bli då han har haft flickvän denna tid och har fortfarande.. men iaf han kom nu till mig igår och berättade att han hade känslor för mig och vill vara mer än vänner med mig...  HMMM....Så nu har vi då 3 killar som jag har känslor för.. och jag vet inte vem jag känner mest för.. visst jag känner min kompis längst.. och vi har ju som alltid haft nått där men ingen av oss har vågat göra nått då vi båda är så rädda att vår vänskap ska försvinna men våra hjärtan skriker efter varandra.. men sen har vi då lilla E som nu kommit tillbaka i mitt liv och tror att allt kan bli som förut.. och så har vi då min underbara Brittiska man som får mig å fnittra som en liten japansk skolflicka... va F ska jag göra? jag kan ju inte ha alla 3.. och jag vet att jag kommer mista dom alla 3 oxå om jag inte gör nått snart.. jag tror jag bestämmer mig för å bara fortsätta vara vän med L som vi varit nu i snart 1 år.. och sen åka till England och bara testa och se vad som händer.. klickar det så stannar jag haha men va sjutton gör jag med E? min älskade lilla E? visst han krossade mitt hjärta totalt och jag vet inte hur jag skulle känna för honom om jag träffade honom nu... har ju inte träffats sen juli... mmm undrar om det går och göra såhär? haha alltid lätt å snacka en massa men sen när det kommer till kritan blir det lite i verkstaden.. :( hur sjutton ska jag göra??

Vad ska man göra??

1 Läs mer >>
hehe ville bara hälsa alla underbara människor en HAPPY HALLOWEEN!!! ;D


Happy Halloween