1 Läs mer >>
hahaha jag vet jag är en usel bloggare..;D skäms på mig! Men jag har verkligen inte haft nån ork och blogga alls..
jag kliver upp varje dag kl 6 på morgonen och drar på "jobbet"  och kommer inte hem förns runt 6 tiden på eftermiddan och då är jag så död att jag inte vet vad som är upp eller ner..

Jag kan ju säga att det inte alls är som jag trott det skulle bli av att bo här nere..en del olus en del minus..

jag saknar mina underbara vänner uppe i östersund mer än dom nog kan ana.. och jag saknar tiden då jag och min ängel flängde runt till tyskland eller bara när vi gjorde nå skoj.. ( som vi gjorde nästan hela tiden)
Jag saknar min lill kille så mycket att mitt hjärta värker :( saknar han konstant hela tiden och önskar jag kunde få tillbaka honom.. men det kommer aldrig att hända..

Snart är det julafton och jag kommer spendera den helt solo med och förmodligen ligga på soffan och kolla på nån film... Nyårs afton blir inte av som planerat utan jag blir lämnad här ensam.. känns beiget det oxå kan jag säga..
jag förstår A att hon vill spendera nyår med hennes nyfunna kärlek det förtjänar hon absolut... jag vill att hon ska va lycklig.. men att planerna vi planerat kastas bort så lätt förstår jag inte riktigt... är vänskapen vi har inte värt så mycket att det kan kastat bort sådär piss lätt som om det bara var skräp? inge viktigt alls...

Jag har inte fått mina pengar av försäkrings kassan heller så jag har inte kunnat köpa julklappar till nån och det känns ännu mera kasst.. och jag tror inte jag kommer kunna ta mig upp till östersund heller den 4 som jag ville..
åååh varför ska allt gå emot mig hela tiden? varför kan jag inte få ha nån tur i livet?! vad har jag gjort för att förtjäna detta??

oh btw min riktiga fader ringde idag.. shocking i know... han ville bara säga att han skulle fara igenom varberg om en timma.. men han kunde absolut inte stanna i 2 minuter för att säga hej eller så.. nej nej men han vill som bara medela att han skulle åka igenom här.. och då känner jag lite såhär att jaha men varför ringa ens? hade väl varit bättre om han ringt och sen kunde stanna för att säga hej eller så men när han bara ringer för att medela att han bara ska genom åka känns det lite som om han narras med mig .. typ som att HAHA jag vill bara medela att jag kunde ha träffat dig en liten snabbis men vill inte men det e roligare att få dig att må dåligt..

ja må ha fel.. jag må ha rätt.. men vem bryr sig.. jag har inget plus i mitt liv längre ändå.. kan lika bra gå åh lägga mig här ute i snön och somna in för alltid.. tror det skulle va bäst för alla...

Go Jul på er och Gott Nytt År.. hoppas 2010 blir ett bra år för er alla †


Sämst bloggare AB