0 Läs mer >>
Japp då var det den 24 december och julafton i sverige.. Här i UK firar dom inte förns i morrn den 25te vilket känns lite skumt men men det e väl samma sak..
Så jag vill önska alla mina goda mysiga Vänner en JÄTTE God Jul ♥

God Jul :)

2 Läs mer >>
16 dagar kvar tills 2010 e över och det e nästan så man blir lite nervös av bara tanken.. Detta år har både varit bra och dåligt men Nästa år vem vet vad det kommer innehålla för en?!
Kan ju antingen gå som detta år lite av både och.. eller totalt katastrof eller alla mina drömmar slår in..
2010 för mig har varit stormigt.. Flyttade permanent ifrån Sverige till England och har nu bott här i 9 månader..
det betyder att jag snart har bott ifrån mina vänner och familj i snart 1 år.. Inte konstigt att jag saknar dom som en tok! Man inser faktiskt inte det goda när man har det rätt fram i ansiktet förns man saknar dom så..
Jag Saknar allt i mitt gammla liv.. jag saknar mysiga Fika nätter med Zandra.. jag saknar mina mysiga kvällar med Linda el bara våra party party helger.. jag tror inte jag insåg då hur bra jag igentligen hade det förns nu när jag inte har det alls längre.. Visst mina vänner här i UK e roliga och vi har fina stunder tillsammans men det kommer aldrig att bli detsamma som med mina Gosemonster jag har hemma i Östersund!
2010 gav mig oxå mitt livs kärlek! Nåt jag har väntat på hela mitt liv.. John ♥
Aldrig trodde jag väl att min största önskan nånsin skulle slå in att jag hitta en karl som e så fin som han!
Affimering hjälper hahaha
Nä men skämt åt sido här.. han e verkligen allt och lite till.. Han e lite ruff i kanterna sådär och har sår i själen precis som jag.. och han e den enda som stått ut med mig och mina fasoner ( förutom mina vänner då :) ska inte glömma dom! ) Men en pojkvän e annorlunda det vet alla.. Det konstiga är bara att vi har inte haft det lätt en enda gång under våra 6 månader som vi varit tillsammans.. vi har bara haft motgångar konstant så Hoppas hoppas hoppas att 2011 bringar oss tur.. Turen att hitta en Lägenhet så vi äntligen kan spendera våra liv tillsammans som Sambos och vem vet i framtiden kanske en förlovning och Giftermål!
Gudarna ska veta hur mycket jag saknar Alla där hemma i Östersund! Om ni bara visste hur underbara och fina ni är ♥ och hur mycket jag verkligen tycker om er alla!!
Och må 2011 Ge er allt ni nånsin önskat er :)
Lavs yuuuu all!!

Closer to the End..

1 Läs mer >>
Eftersom min sladd till datorn kajkade ur totalt ( vet ej varför) så har jag varit utan dator nu i över 2 veckor..
Fick låna G´s Mammas sladd då hon har samma dator som jag, dock va det bara för 2 dar men ändå.. men nu så har mina underbara Päron skickat upp en ny åt mig så nu har jag ÄNTLIGEN min lilla darling på heltid igen :D :D

Var på interjuv på Job centre i Manchester ang mitt National Insurance Card så nu sitter jag och väntar på att det ska komma.. och letar jobb samtidigt.. det e så jäkla sjukt här i UK.. Du måste ha ett I.N Card för att öppna ett bank konto men du måste ha ett bankkonto för att ansöka på ett jävla I.N Card.. erhm.. hur dom ser det som fungerande stystem det förstår jag inte.. O.o så John lät mig låna ett av hans konton så nu har jag ett iaf tills jag får mitt I.N.C..
så jag kan öppna mitt eget konto :) Det e lite som bostäderna här.. Du måste ha ett jobb för att få bostad men du måste ha bostad för att få jobb.. Hmm... Dom e inte allt för smarta i detta land måste jag medge... Då e Sverige fasen så mycket bättre!! Faktiskt så har Sverige massor med bättre egenskaper.. jag har tänkt på det nu på senaste tiden faktiskt.. Maten e bättre.. Vi har vackrare landskap.. Vårt system må va fuckat men vi tar hand om oss.. och vi visar respekt till alla även dom som förtjänar det minst.. Vi har Kalles kaviar lol.. Osthyvlar ( jag vet dom exicetrar inte här)  Vi har Bea sås ( vilket jag skulle kunna offra mina båda ben för just nu) Jag menar tänk er en god Köttbit med pommes och bea sås.. VA??!! finns det nå bättre??  Okay nu säger jag inte att Sverige är det bästa land nånsin.. men det e mitt födelseland och kommer alltid att finnas hos mig... även fast mitt hjärta älskar England..


Första snön har dykt upp här nu oxå :(
deprimerande AB! och jag har bara ett par tunna converse pjuck LOL dumhuvve jag ja ah!
men men jag får snart pengar hoppas jag så jag kan inhandla ett par vinter pjuck!

BTW...
Min RIktiga Fader skrev till mig för 2 dar sen på Fejjan.. höll på dog..
har inte hört av han på ja du.. jag vet inte hur länge nu.. O.o
den mannen vet hur man shockar folk..
Han frågade hur det var och om jag fortfarande bodde kvar i England.. som om han bryr sig??
undrar vad som fick han att helt plötsligt tänka på mig.. kanske börjar han ta sig till åren och behöver nån som tar han om han? vad vet jag.. jag vet bara att det kan han ta sig i brasan på att jag nånsin skulle ställa upp på!

J har fuckat up oxå.. :( ( e verkligen inte min månad hahahaha)
Han ringde på fyllan och bettedde sig som ett svin så nu e vi på paus.. då jag måste få känna efter om han e värd
det.. och passa på och njuta av singel livet lite.. känna efter ordentligt nu.. vill jag va singel el i ett förhållande..

Önskar jag hade En av mina Änglar här.. Linda, Zandra u name it.. de vet hur man får mig på bra humör.. och kan ge goda råd..

FINALLY!!!