2 Läs mer >>
hehe Ja dags för en liten uppdatering tror jag! var ju ett tag sen jag bloggade.. mycket har dock hänt vet ej om jag riktigt orkar skriva ner allt men lite granna kan jag iaf berätta!
Åkte på vintersjukan för ungefär 2 veckor sen.. värsta jag varit med om kan jag säga.. huga maruga va sjuk jag var.. Allt har väl gått bättre här hemma oxå.. har inte varit lika jobbigt och det har varit mer glada ansikten vilket har varit skönt.. och ännu skönare var det när jag fick träffa arbetspsykologen och fick verkligen prata ur mig om allt.. så en stor klump inom mig försvann och det behövdes.. har inte haft nå ångestattacker på flera nätter nu och det är helt underbart!
Åkte till Göteborg nu i helgen för att umgås lite med en kompis ifrån östersund som va nere och hälsade på sin bror.. det va jätte skoj tills han vart alldeles för full och kom inte in nånstans så jag skickade hem han och fortsatte själv :D
ringde sen min kompis Andreas som bor där och han kom och hämtade mig och vi for och handlade lite mat på burger king och sen for vi hem till han och åt och tittade lite på Fantastic four tills jag råkade slockna som ett litet ljus.. vaknade sen på söndagen ( alla hjärtans dag) inte alls bakis woho! Han släpade med mig ut till slotts parken..
Solen sken och det var typ 1+ grad och vi for och tittade på Sälarna och pingvinerna :D
sen gick vi upp på berget där dom hade älgar och Bambisar :D :D och hästar getter m.m.
sen gick vi runt i solen och bara njöt och hade det super trevligt.. var nästan som den perfekta daten.. tills han slängde en snöboll på mig som hamnade i nacken och rann ner över min rygg brrr.. hahaha men hämden är ljuv säger jag bara :P sen gick vi och lunchade lite på ett jätte mysigt café :) hela dagen var helt perfekt..
en helt underbar Valentines day kan jag säga!
Jaha va mer kan jag berätta?? Jo jag flyttar upp till Uppsala nästa vecka :D :D och ska bo med min underbara lilla syster.. längtar så mycket att jag håller på åh spricka! åh det kommer bli så skoj så skoj så.. plus att hon fyller ju 20 nu den 1 mars.. TT_________TT min lilla syster börjar bli vuxen *snyft snyft* ( hehe)
Ska oxå träffa kirurgen på fredag för ett ultraljud på tassen min.. ska bli spännande och se vad de är för fel.. och om det är sträck senan eller böj senan som är pajj!.. hoppas dom kan fixa det i uppsala.. eller Göteborg.. mig spelar det ingen roll.. lika roligt på båda ställerna..
Så ja va mer kan jag berätta? Jo fick tag på min Faster på facebook.. HAHA och folk säger att FB suger.. hell no att den gör.. hitta ju försvunna släktingar där ju :D är ju som en privat programm försvunnen ju!
Så henne ska jag nu träffa för första gången på 20 år nu i veckan.. spännande kan jag medela!
Nä nu får det va nog med skvaller från mitt liv.. ;)
 This is Merlin, who comes to save us, to bring the people back to the old ways #

Uppdatering