1 Läs mer >>
Amen äntligen som jag har väntat och längtat och idag den 27 oktober kom dagen D!!
JAG HAR FÅTT BREDBAND OCH TV KANALER AAAAAAHHHHH!!!!! 
Saker man tar för givet i allmänhet som att kunna slå på tvn och se på ett program eller kanske en serie.. har inte kunnat göra det på snart 5 månader!!! eller kunna använda internet som jag själv vill utan att behöva tänka på att det ska rinna ut  och jag måste toppa upp skiten igen.. eller snigel farten UGH!


MEN nuuuuu nu har jag 100 kanaler ( sons of anarchy here i come) och jag kan beställa filmer osv *GLAD*
och bredband underbara goa mysiga söta gulliga fantastiska bredband ♥ ♥ nu kan jag äntligen använda mig av MIN dator som jag saknat såååå mycket ♥
och nu kan jag äntligen göra det JAG VILL utan att J sitter och säger att jag inte får använda upp all internet och bla bla bla
För det e jag som betalar hela detta kalas så han kan inte säga ett jävla pip nu HA! take that!!

och min lille gris ♥ min underbara mysiga gullegris ♥ växer så det knakar och nu kan han till och med hoppa upp helt själv på diskbänken och där står han och skriker tills man kikar in i köket då purrar han och ålar upp sig så stolt över att han tagit sig upp dit helt själv :D Älskar den här bilden.. han sover som död hahaha och små snarkar ♥ och snuttar gör han i sömnen oxå hihi ^^Och till en viss vän som har det lite kämpigt just nu och inte alls e pigg och glad..
Man behöver inte vara en solstråle hela tiden ;) du har din fulla rätt att va ledsen och less på allt mellan himmel och jord!!  och att visa att du e männsklig igenom att visa svaghet och inte vara stark hela jäkla tiden..
folk tycker inte mindre om dig för de ;) utan tvärtom!  hur som helst jag må finnas hundra mil ifrån dig men jag finns ALLTID här 24 timmar om dygnet 12 månader om året om du nånsin behöver prata av dig ♥FRIKKIN FINALLY!!!

3 Läs mer >>
Jag vet att det va ett bra tag sen jag nu bloggade.. mesta e väl för att jag inte haft nån ork eller lust för att va helt ärlig.. har mest bara legat halv deppad och vandrat runt som en zombie..
mesta e väl oxå att jag hållt mig undan denna blogg då jag inte velat se mitt förra inlägg!

10 veckor +4 dagar fick jag gå innan min kropp beslöt sig att göra det den gör bäst.. att fucka upp hela tiden..
vaknade på lördag morgon super tidigt runt 5 tiden av att jag hade så¨ont att jag trodde helt klart jag va i filmen Alien och att nått skulle komma ut ur magen på mig och så vi for in på sjukan och jag blödde som en gris och jaa.. de visade sig att jag fått missfall.. så efter att ha spenderat nästan hela dagen på sjukan skickade dom hem mig med värktabletter och order att ha sängvila i några dagar.. J tog ledigt ifrån jobbet och tog hand om mig..
Jag kan säga att det där va den värsta dagen på länge i mitt liv.. och inte har det varit lätt för mig och J heller..
vi har bråkat som faen och näst intill skyller på varandra ( vilket vi båda vet e fel) men e man så hjärtekrossad så bryr man sig inte... Vi hade ju som sett framemot detta.. vi hade varit och tittat på lite kläder och säng etc och tom kollat upp att bygga ut vår lägenhet så när barnet var stort nog och behövde ett eget rum så fanns det..
nu sitter vi här med tomma drömmar och krossat hjärta och en massa ilska bubblandes inom oss och den stora frågan varför just vi?Visst jag fattar hinten.. de va inte tid nu.. va inte rätt.. ödet ville säga oss nåt med detta.. men ibland önskar jag bara att den där jävla ödet kunde ta sitt spel och köra upp det nånstans där solen inte skiner för jag e så fruktansvärt leij på allt jävla skit jag får kastat i ansiktet om och om igen!! aldrig kan jag få ha nån tur alls!!

Men iaf.. Jag har nu iaf en vecka senare kunnat äta för första gången på 8 veckor och de e ju alltid nåt att se framemot.. att slippa ligga sjuk och svag e oxå ett plus... men jag skulle väl inte påstå att de väger upp emot ett litet knyte inom mig!!
har försökt hålla tankarna skingrade med att måla lägenheten så nu snart e den klar.. nu e det bara mattan i vardagsrummet som ska bytas och golvet i hallen sen e klart! sen e de bara sovrummet kvar men de får vänta då vi inte bestämt hur vi vill ha de än!!

Kyuubi växer så de knakar.. nästan så man kan se det på bara en dag! och lika underbar e han.. dock har det visat sig att han är en riktig vilde och en super duktig escape artist!! han kan rymma ut ifrån vad som helst!! J for tom och köpte en chainsaw så vi kunde kapa träden som hjälpte herr kissemiss att kunna hoppa över staketet.. och vad händer? jooo kattskrället lyckades komma ut ändå!! och vi törs inte ha han springande lös då det kryllar av andra stoooora bamsing katter härom kring mycket läskigt! så nu har han utegångsförbud tills vi kan lösa hur vi kan göra för att han INTE ska ta sig ut!!


Aja 2 månader kvar till jul och nyår.. jag undrar om jag fortfarande kan övertala my Angel att komma hit och fira de med mig..  ;) *hint hint*

Destiny can shove it!...