3 Läs mer >>

Okay nu börjar de reta upp mig rätt så fint..
Vissa människor tänker fanken inte!! 
Jamen du måste ju berätta för alla vad det e som händer och sker.. Nej men varför de??

Bara för att jag är Gravid betyder inte det att hela jäkla världen måste veta det heller??
För mig är det inte en sån stor grej! alla får väl barn nån gång i livet?! vissa tidigare och yngre än andra..
men bara för de så behöver väl inte jag göra som varenda jävla kotte på Fejjan som ska ha eller har barn skrika ut det för alla.. ALLA ÄR INTE INTRESSERADE och vissa bryr sig inte alls. och det e helt lugnt med mig!!

Jag blir så less på kompisar som får barn och vips har dom helt glömt att dom faktiskt hade ett liv innan!!
Och varenda jävla status uppdatering behöver inte involvera barnet och vad den gör..
Åh gulliga snuttiga Albin har precis bajsat på pottan *stolt mamma*  WTF?!! EEEUUWWWW SKÄRPNING FÖR FAEN!! Sånt där e helt onödig information för oss andra på fejjan som absolut inte vill veta sånt där..
och måste det skrivas jamen gör det på din blogg då där folk kan välja att läsa om albins jävla bajs eller inte!!
FB för mig är där jag blir uppdaterad i mina vänners liv och vad dom gör och tänker och tycker!! inte vad deras 1 åriga barn gjort eller gör!! Look du hade ett liv innan barnet och du har ett liv efter barnet.. dags att ta upp det igen va??  Eller e det så tragiskt att du glömt bort det helt kanske? och att du inte har någe liv alls längre och lever igenom barnet?? isådana fall FY SKÄMS PÅ DIG!! SKÄMS SKÄMS SKÄMS!! Bara för att man får barn så betyder inte det att du måste ge upp dina vänner.. "Men mina barnlösa vänner vill bara festa eller mina barnlösa vänner förstår inte att jag är mamma nu och kan inte göra samma saker längre som förut"
De e klart dom gör det!! men åh andra sidan så kanske dom ser på det att du faktiskt kan ha ett liv även med barn i centrum!! du har väl för fasen en partner som kan ställa upp så du kan gå ut och umgås med dina vänner.. det e ju inte så att dom sätter en pistol mot pannan på dig och tvingar dig att dricka dig apfull som du gjorde förut.. men faktiskt kunna gå ut och socialisera som du gjort förut!!

Jag blir bara så less på sådana människor som tappat skallen så fort dom blive föräldrar!! Tappar allt.. och så gnäller dom sen att dom är så jävla ensamma och saknar sitt gammla liv.. JO MEN TACKA FAEN FÖR DE!!
Men trodde du verkligen att dina vänner skulle vänta på att ditt gammla du skulle komma fram igen? eller du tror inte dom flydde för dom vart leij på ditt eviga tjat om ditt barn!!

Så nu säger jag detta 1 gång.. och så får de va nog efter det okay?!

JA JAG ÄR GRAVID OCH JA JAG SKA BLI MAMMA!!


Och nej de e ingen big deal!!
För mig finns det betydligt viktigare saker att bry sig om!
tex mina vänner och hur dom mår och vad dom sysslar med...
Visst självklart finns det dom som absolut vill veta hur min graviditet går och så.. och kanske dimper de upp nån bild hit och dit på fejjan och på bloggen, för tex min kära mor som bor hemma i sverige och inte kan se magen hela tiden kan de ju va kul för henne att få se..
Skicka bild till henne kanske ni tänker.. Jo ett MMS ifrån UK till Sverige är kanske inte så dyrt kostar en sådär 10 kr.. Jamen maila kostar ju ingenting.. NEJ de e sant.. de kan jag ju göra om jag visste att hon läste sina mail lika ofta som hon är på fejjan.. dessutom så tycker väl jag att nån bild då och då inte är så farligt och är det jobbigt för mina vänner att se jamen blocka mig eller radera mig då ifrån vänlistan!!
Så länge jag inte blabblar om hela dagarna eller varenda jävla status eller blogg updatering handlar om de så tror jag nog inte att mina gosiga och pussiga vänner bryr sig så mycket ;)Hittade denna bild och den e skrämmande men ändå lite häftig!
Jaa vi har ju gått åh blive med Monster oxå :D *glad*
Han heter Kyuubi ( Jaa det e jag som döpt han hahaha) Ett Japanskt namn som betyder Demon räv.. vilket han nu visat sig vara hahaha han sover hela dagarna och är helt vild och galen på nätterna :P och han är en stor öl älskare oxå så de blir till för oss att hålla vår öl hårt när han kommer hahaha ( och innan nån får en hjärtattack så kan jag medela att jag dricker alkoholfri öl) såå nu behöver ni inte va orolig över de.. :PIts no big deal!!

1 Läs mer >>

Okay detta är inte så enkelt som det va i början.. och jag har verkligen fått in min abstinens nu.. 2 dar i rad har jag suktat och längtat och bett om en cigarett! problemet e ju dock att jag tror inte den kommer smaka lika fint som jag minns att den gjort.. det e ju som lite synd att man inte kan ta en cigg och så får man provsmaka så man kan säga till sig själv att .. AAh I Told U So... men jag är så livrädd att den ska smaka så fint och jag ska bli sådär harmoniskt lugn.. den där underbara känslan man får när man röker en cigg...
Så jag antar att det bara är att hålla igen och kämpa på... men de e svårt när man inte har någe stöd från nån! jag menar J röker ju inte så han vet ju inte alls vad jag går igenom.. hans päron röker så de går ju inte att fråga dom då dom säkert i denna minut just tände en cigg hahaha så det e tufft och kämpigt..

Annars mår jag mycket bättre.. har inge illamående längre.. och buksmärtorna kommer och går bara..
men jag kan inte stå eller gå speciellt långt innan jag blir light headed och känner att jag ska svimma...
har inte heller nån aptit.. e hungrig men inte sugen på nått.. och jag får bara äta fin kyckling, lax och torsk! HA!
jag förstår de inte!! jag äter ju fasen lika nyttigt nu som Poopy gör konstant! och alla som känner mig vet att jag är ingen nyttighets människa! OH NO NO NO NO! jag diggar min sushi och min pizza hahahaha
men inte ens nu kan jag känna suget av det.. utan suget efter en god Lax och potatismos tex.. WTF?! O.O
va e det för fel på mig????????

AJA jag kan ju berätta att jag känner mig lagom snygg på mornarna.. *ugh* e glad att J börjar 4 på mornarna så han slipper se mig! jag lovar jag överdriver inte!! såhär känner jag mig!!

 Oh La la la.. Snyggve.. Jag vet...

Ugh.. Svårare än j...