2 Läs mer >>
Japp packar och står i.. Nojjan har äntligen gått över dock va det inte lätt.. Fick inte ut den lön jag skulle så det har varit ett jävla bråkandes och tyvärr vann dom denna gång men sista ordet är icke sagt! Js kompis fru är advokat och vi ska gå så långt det går at gå med detta.. en massa lögner och påhitt har kommit upp om mig så det ska klaras ut!! Och att bli anklagad för saker som inte e sant e aldrig kul.. så nu e det ful handskarna på!! Men så nu ska jag inte tänka nå mer på det för nu är det ungefär 24 timmar tills jag står på svensk mark och väntar på arlanda express till centralen.. Och denna helg kommer bli så kul så kul så.. nyser fortfarande som en tok men jag är inte förskyld så inge läskiga bakterier finns som tur är!! men det e bara jävligt drygt.. men men så får det va.. nästan packat klart bara lite smått som ska ner och nu medans jag minns de så må jag leta upp min adapter för svenska uttag.. och pussa extra mycket på mina bebisar.. kommer sakna dom som tusan ♡♡

Nu e det dags..

2 Läs mer >>
Okay jag är inte ett fan av den nya blogg.se
Den suger fet stock i min smak.. varför ändra på vinnande koncept???
Nu är den ju helt kack!!
Okay vart ska jag börja.. denna lördag har varit ett stort skämt.. sämsta dag jag haft på länge.. bara motgångar och dåliga nyheter.. börjar nojja ut oxå så icke bra.. tur det bara är 5 dagar kvar tills jag ska fara ska bli super skoj.. stressigt värre dock.. hade gärna stannat längre och träffat vänner och familj.. men men de får bli nästa gång.. hoppningsvis kan J hänka på oxå.. Han har ju aldrig sett sthlm mera än Arlanda.. så det e ju inte så mycket att hänga i granen.. sthlm är otroligt vackert på sommarn.. speciellt gammla stan :)
Och tack vare min dumma förskyldning och kraftiga nysnigar har jag nu fått en spricka på ena revbenet och är på bed rest för att vila upp mig så mycket som möjligt så jag är en pigg mört i sthlm.. inte så lätt när vädret vi hade idag bestod av skyfall och åska så kraftig att huset skakade och taklampan i vardagsrummet börja skaka.. Plus att jag är livrädd för det där att jag hoppade till varje gång vilket resulterade i en massa lidande.. Men jag har bestämt mig för att va i bra skick så inget att oroa sig för ;)
 
Träna upp levern må jag göra oxå.. Mouhahaha
 
 
 
 
 

What the Flarn??!!

2 Läs mer >>
Men ack så drygt det är åh va sjuk.. har haft den här jäkla förskyldningen nu i 2 veckor.. vissa dar mår jag bättre och vissa dar är det som idag.. feber och värkande kropp.. legat på soffan hela dan.. och det värsta med att ligga sjuk på soffan är skit på tvn..
har ikväll inte haft någe val än och plågas med Step up och Step up 2... och nu skulle jag så gärna vilja veta..
LINDA HUR I HELVETTE KAN DU DIGGA DESSA FILMER??!!!!!!! ha ha ha jag visste inte om jag skulle krypa upp i ett hörn och gråta eller slita av mig håret.. vad är det som är så bra med dessa filmer?? det e ju samma story bara 2 olika huvudpersoner.. först är det en kille som kommer ifrån "The getto" som kommer in på en posh skola och voila han gör succe (Klysscha noooo really??)
tvåan ja då är det hans plast syrra som nu är getto street dancer med hennes crew.. hon oxå kommer in på en skola..
i första filmen är det snubben som faller för en överklass tjej och i andra är det syrran som faller för en överklass kille..
heloooooooo deja vu nån?? och samma trams slutar ju lika dant dom båda blir woho poppis och star class A...
Nääää fy men stolt som en tupp är jag att jag faktiskt tog mig igenom dom filmerna utan att börja skära mig i armarna LOL
och nu kan jag styla om 10 dar när jag ser Linda ;) tror hon kommer bli impad av mitt storhets försök till att förstå hennes väldigt dåliga filmsmak.. dock vet jag att hon inte alls diggar min superba filmsmak.. ;D Jag vet de är inte lätt och va så cool som mig och ha min utmärkta filmsmal.. det e få som klarar av det...
Och ni som känner mig vet att 99% av allt detta är bara min underbara dryghet och att man absolut inte ska ta mig på allvar.. förutom när det kommer till närkontakt och iiiiisch kramar... Stay away im contagious!!!!

Dryyyyyygt

1 Läs mer >>
Här kommer lite bilder ifrån mitt jobbande på dom Olympiska spelen samt lite andra roliga bilder
samt några söta...
lite bilder ifrån The Olympic park och olympic Stadium.. :)

 

Här är bild på mina co-workers som försöker lista ut bästa rese vägen till vart vi skulle jobba

Utsikten ifrån Kontoret i Stratford

Jobba nattMin Syster Dotter Julia i sina 2 outfits jag och Uncle John gett na

Hello Kitty ^^

Star Wars


Inhandlade oxå denna sötnos en make-up bag
Den e ju så söt så jag kunde inte låta bli ^^


Och som sist bara för att jag är så snäll laddar jag upp en bild på lilla mig hehe
jag och J va i Uxbridge och hittade en Milkshake shop och vi kunde ju inte låta bli och handla hihi


Ser dock inte ut sådär längre...
Jag hade tråkigt och ville spicey up mitt hår inför sthlm resan så jag slängde in en massa rosa hahaha

Ja jag vet jag är lite Camera Shy :P

Bilder...

2 Läs mer >>
Ja nu var det som inte igår jag bloggade hehe skäms på mig..
Datorn min pajja och jag har som inte kunnat uppdatera via teflånen tidigare men det verkar som funka nu efter jag uppdaterade den..
Mycket har ju som hänt sen sist jag bloggade...
Mina fina vänner Linda & Chrille har fått en supersöt dottra som heter Elise.. Och min söta syster yster har oxå kläckt nu och fick en super söt liten tjej som heter Julia fast jag kallar henne för julis hihi
Slitit som en jycke har jag gjort nu i 3 veckor för att få lite cash till min efterlängtade sthlm resa.. jäkla synd att den inte va lite längre än 4 dagar då 2 av dom dagarna spenderar jag ju på ett flygplan.. usch.. :( hade varit kul och träffat lite kompisar och kul att möta upp med några som flyttat från östersund nu som bor utanför sthlm men det får bli nästa gång..
Jobbar på dom Olympiska spelen va ju inte diremt den dröm jag hade intalat mig haha
fy faen säger jag bara..jobbar 7-7 och får kliva upp sådär en 4 på morgonen och ta första tuben för att sen sitta på 2 olika tuber i 2 timmar urk :( Men jag har nu en slant att ha kul för.. och dessutom så är det ju lite pressenter som väntas på att bli betalda..
Finns nämligen en liten tös som ännu inte fått någe än.. men hon ska veta att hon inte är bortglömd utan jag har letat över berg och hav för denna speciella pressent som väntas henne.. mor hennes förstår när hon får se det ;)
Bara det bästa till min lilla guddotter.. och självklart till min systerdotter oxå.. dock har hon redan fått fina presenter..
bilder på det kommer sen då hennes mor är lite seg sådär på att skicka mig bilder på julis i sina pressenter..
hint hint*  ;)  och nu är det 4 dagar kvar på Olympiska spelen och vad gör jag? jo jag ligger tokdäckad med feber och tjock blockad hals och nos och nyser som en riktig hjälte kan jag lova..
Nää nu får de va nog mina fingrar knorvar sig av att skriva på teflånens tangentbord hahaha

Ohoy there! Remember ...