3 Läs mer >>
Jomen visst.. Nu va det ju ett jävla bra tag sen jag fick arslet ur vagnen och uppdatera min blogg.. Fy skäms på mig ;) men nu blir det ju iaf av hehe..

Anledningen till att jag inte bloggat e för att jag först inte har orkat.. och för andra absolut inte haft nån lust.. och dom gångerna jag har lust så finns orken inte..

Jag går på en intensiv kurs nu inför SIA kursen.. Måste kliva upp 8 på morgonen ( ja jag vet jätte synd om mig NOT) men dom som känner mig vet att jag INTE är en morgon människa ALLS!! jag kliver helst inte upp före 12 om jag inte måste.. MEN iaf.. nu gör jag ju det så YAY för mig...

På kursen får vi lära oss om allt möjligt från kroppsspråk och hur viktigt det är och hur det speglar av sig vad för slags person du är.. vi får oxå lära oss om Hur en bra intervju går till och hur man skriver ett perfekt CV..
Mitt CV va redan starkt och behövdes bara fin putsas lite hehe.. Men så idag efter att ha blivit observerad i 3 veckor vart jag till frågad att göra ett prov och klarade det med stjärn glans och fick ett erbjudande att jobba för The Metropolitan Police här i London :D Man börjar som personen på telefonen som tar emot 999 akut samtalen och gör man bra ifrån sig får man uppgradera sig till antingen bli en fot polis eller som jag vill bli en ridande polis.. :D
MEN tar jag denna chans får jag inte min SIA bricka :( så det e mycket att tänka på.. hur mycket vill jag bli väktare.. är polis yrket bättre för mig?? så många tankar och orohet som sprider sig.. e jag bra nog för detta jobb?
Klarar jag det?? mycket av dom negativa demonerna spökar runt i skallen på mig som viskar att jag inte är bra nog för det och att jag bara kommer att sumpa det som vanligt.. så ja du.. det e mycket som måste tänkas på innan jag kan bestämma mig för hur jag vill göra..

Vad mer har hänt??
JOOOO min lille Gosse Kyuubi :D :D
han hatar mig... LOL bokstavligen hahahhaa
han vart nämligen av med "The family Jewels" Fick nog av hans hormon rubbningar.. tycker att 1 i hushållet får räcka ;) så off to the vets med han.. efteråt när han fick komma hem var han så rolig.. Hög som ett höghus stackarn.. vinglade runt och kurrade högt ^^ men söt och snäll var han för en gång skull :P

Nu måste jag bara vänta på att få komma ut ur The black book! och bli hans favvo igen.. :)

Which 1 to chose?!
Men du det va på tide...