0 Läs mer >>
VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR GLORIOUS VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRR solen värmen träd som nu har massor med grönt på dom.. Vissa redan blommat ut.. :) En massa mys häng i trädgården på en filt el 2..
Hade några kompisar över i söndags med deras 2 barn och så klart min B.i.l Mick! Han sov över så måndagen spenderades med att se de nya avsnittet av Game of thrones som kommit ut.. Och vi börja se en ny serie som heter Vikings med Gustav Skarsgård.. Serien är väldans snurrig och lite halv svår att hänga med ibland.. Känns lite som att man missat en hel säsong fast man är på första.. Mycket har hänt sen sist jag blogga.. Linda va här en sväng och även fast vädret sög fet stock så va det fint att ha min vän här.. Skulle vart bättre om hon kommit nu när de äntligen är varmt och soligt nu.. Istället för snö som kom... Har oxå varit på en del arbetsinterjuver.. Vissa helt ok och vissa Hell No!! Men men i detta dags läge har man inte råd att va petig.. Ska jobba på ally pally på söndag så jag hoppas att vädret håller sig milt annars kommer jag nog få en stroke.. Stå i 19° värme i full kostym är inte det Roligaste..

Idag va det mys på hög nivå.. Eftersom min fön tog livet av sig så får jag nu torka håret ute i solen hahaha så när man vaknar och kollar ut och ser att solen skiner är de bara att flyga in i duschen och sen sitta och låta håret torka ute.. Och eftersom de va runt 18-19° idag så passade jag på att lägga mig och sola lite på en filt.. Hade Luna som sällskap och sen kom J hem och kom joina mig och tog med sig glass ut till oss NOM NOM.. Luna åt upp halva Js glass min tyckte hon inte om hahahaha så nu känns de på huden att man varit ute i solen då jag e lite frussen sådär.. Men måste säga att det har varit en bra st George day (sankt görans dag) :) får hoppas på en repris i morrn efter ytterligare en arbets interjuv på schemat.. Tur J är hemma när jag kommit hem igen så han kan fixa filt etc mouhahahahahaha


Its about time!!!