Its no big deal!!

Okay nu börjar de reta upp mig rätt så fint..
Vissa människor tänker fanken inte!! 
Jamen du måste ju berätta för alla vad det e som händer och sker.. Nej men varför de??

Bara för att jag är Gravid betyder inte det att hela jäkla världen måste veta det heller??
För mig är det inte en sån stor grej! alla får väl barn nån gång i livet?! vissa tidigare och yngre än andra..
men bara för de så behöver väl inte jag göra som varenda jävla kotte på Fejjan som ska ha eller har barn skrika ut det för alla.. ALLA ÄR INTE INTRESSERADE och vissa bryr sig inte alls. och det e helt lugnt med mig!!

Jag blir så less på kompisar som får barn och vips har dom helt glömt att dom faktiskt hade ett liv innan!!
Och varenda jävla status uppdatering behöver inte involvera barnet och vad den gör..
Åh gulliga snuttiga Albin har precis bajsat på pottan *stolt mamma*  WTF?!! EEEUUWWWW SKÄRPNING FÖR FAEN!! Sånt där e helt onödig information för oss andra på fejjan som absolut inte vill veta sånt där..
och måste det skrivas jamen gör det på din blogg då där folk kan välja att läsa om albins jävla bajs eller inte!!
FB för mig är där jag blir uppdaterad i mina vänners liv och vad dom gör och tänker och tycker!! inte vad deras 1 åriga barn gjort eller gör!! Look du hade ett liv innan barnet och du har ett liv efter barnet.. dags att ta upp det igen va??  Eller e det så tragiskt att du glömt bort det helt kanske? och att du inte har någe liv alls längre och lever igenom barnet?? isådana fall FY SKÄMS PÅ DIG!! SKÄMS SKÄMS SKÄMS!! Bara för att man får barn så betyder inte det att du måste ge upp dina vänner.. "Men mina barnlösa vänner vill bara festa eller mina barnlösa vänner förstår inte att jag är mamma nu och kan inte göra samma saker längre som förut"
De e klart dom gör det!! men åh andra sidan så kanske dom ser på det att du faktiskt kan ha ett liv även med barn i centrum!! du har väl för fasen en partner som kan ställa upp så du kan gå ut och umgås med dina vänner.. det e ju inte så att dom sätter en pistol mot pannan på dig och tvingar dig att dricka dig apfull som du gjorde förut.. men faktiskt kunna gå ut och socialisera som du gjort förut!!

Jag blir bara så less på sådana människor som tappat skallen så fort dom blive föräldrar!! Tappar allt.. och så gnäller dom sen att dom är så jävla ensamma och saknar sitt gammla liv.. JO MEN TACKA FAEN FÖR DE!!
Men trodde du verkligen att dina vänner skulle vänta på att ditt gammla du skulle komma fram igen? eller du tror inte dom flydde för dom vart leij på ditt eviga tjat om ditt barn!!

Så nu säger jag detta 1 gång.. och så får de va nog efter det okay?!

JA JAG ÄR GRAVID OCH JA JAG SKA BLI MAMMA!!


Och nej de e ingen big deal!!
För mig finns det betydligt viktigare saker att bry sig om!
tex mina vänner och hur dom mår och vad dom sysslar med...
Visst självklart finns det dom som absolut vill veta hur min graviditet går och så.. och kanske dimper de upp nån bild hit och dit på fejjan och på bloggen, för tex min kära mor som bor hemma i sverige och inte kan se magen hela tiden kan de ju va kul för henne att få se..
Skicka bild till henne kanske ni tänker.. Jo ett MMS ifrån UK till Sverige är kanske inte så dyrt kostar en sådär 10 kr.. Jamen maila kostar ju ingenting.. NEJ de e sant.. de kan jag ju göra om jag visste att hon läste sina mail lika ofta som hon är på fejjan.. dessutom så tycker väl jag att nån bild då och då inte är så farligt och är det jobbigt för mina vänner att se jamen blocka mig eller radera mig då ifrån vänlistan!!
Så länge jag inte blabblar om hela dagarna eller varenda jävla status eller blogg updatering handlar om de så tror jag nog inte att mina gosiga och pussiga vänner bryr sig så mycket ;)Hittade denna bild och den e skrämmande men ändå lite häftig!
Jaa vi har ju gått åh blive med Monster oxå :D *glad*
Han heter Kyuubi ( Jaa det e jag som döpt han hahaha) Ett Japanskt namn som betyder Demon räv.. vilket han nu visat sig vara hahaha han sover hela dagarna och är helt vild och galen på nätterna :P och han är en stor öl älskare oxå så de blir till för oss att hålla vår öl hårt när han kommer hahaha ( och innan nån får en hjärtattack så kan jag medela att jag dricker alkoholfri öl) såå nu behöver ni inte va orolig över de.. :PKommentarer:

1 Tina Wedin:

skriven

bilden är lagomt häftig när dom vänt på sig och man har en 3 kg bebis som trycker sig nedåt..ne fy fan för att vara gravid, som jag skev förut så tur att dom är söta haha. och jo jag är lite bitter, jag kunde inte gå sista 5 VECKORNA pga foglossning...hoppas du får det lättare, med Tidus var det faktiskt inte jobbigt, kan ha att göra med att det tar 7 ÅR för kroppen att bli sig själv igen efter en graviditet, jag väntade 2 år haha.Har du frågor, tankar så shoot, inga frågor är dumma och som först föderska har man oftast trehundramiljoner frågor :)Kram och grattis igen:)

2 Sofie:

skriven

Grattis tjejen! Mycket glad för er skull!:)Jag måste ändå säga att livet förändras BIG time när du får barn. Jag hade tänkt att jag självklart kommer att vara gamla mig så fort den lilla kikat ut, men så enkelt är det tyvärr inte. Hela mitt liv kretsar självklart inte kring henne, men större delen av det gör det. Jag har inte lika lätt att göra allt jag gjort tidigare av många anledningar som inte enbart innefattar att jag måste vara med henne 24/7, för det behöver jag självklart inte, jag lämnade henne hemma med sin far första gången när hon var 6 veckor. Däremot så är inte orken och lusten densamma längre (det handlar ju även om att orka ta hand om sitt barn dagen efter även om pappan tar hand om det under själva festandet). Problemet för mig har varit att det mina vänner sysslar med mest jämt på sin lediga tid är att festa och det varken orkar eller vill jag göra varje helg längre. Det är dock inget jag lider av, jag har andra vänner och en familj att umgås med, även om jag självklart tycker att det är tråkigt att så många "försvunnit" iom att vi inte riktigt lever samma liv längre. Men jag tror inte att dom är borta för alltid, jag tror säkerligen att vi hittar tillbaka till varandra när lillan blivit större och min ork och lust till saker och ting kommer tillbaka. Och själv tycker jag att det är ganska skönt att slippa hänga på plaza varenda helg, vilket jag inte heller har råd med på den lilla föräldrapeng jag får. ;p Däremot kan jag sakna att bara kunna knäcka en flaska vin och spela spel långt in på natten, men det kommer med orken så småningom. ;) Jag är ju redan grymt mycket piggare än jag varit tidigare, ska ju vara grymt glad att jag har en dotter som oftast sover hela nätterna! Så snart är jag nog på g igen jag oxå. :)Och när det gäller facebook skriver var o en naturligtvis om vad de vill. Mitt liv handlar om min dotter nu för tiden, det är henne jag spenderar större delen av min tid tillsammans med, så självklart blir det mycket om henne. Är nån ointresserad av att läsa om det så låt bli, ta bort mig som vän eller klicka i alternativet dölj allt från denna vän, enkelt och ingen behöver bli irriterad på nåt. :) Så skriv du så mycket eller lite du vill om din graviditet, det är upp till dig, sen får resten välja vad de vill läsa eller inte. Jag tycker iaf att det är jätteroligt att läsa om mina vänners graviditeter och barn, för hur det än är så är nog barn det underbaraste som finns, så en sak måste jag nog iaf säga emot dig om; det ÄR en big deal! Det är banne mig det största man upplever i sitt liv. :)Så STORT lycka till med allt, hoppas du får det bra med mage, kisse, sambo och så småningom bebis!

Kram! <3

3 lisa:

skriven

Heheh du har så rätt! Men jag tycker det är skitstort att få barn, men hur man ser på det är upp till var å en, det betyder ju inte att de är lika betydelsefullt:) Önskar dej all lycka genom graviditeten! Hoppas man kan åka ner och träffa dej!

STOR KRAM!

Kommentera här: