Spy galla...

Uscha jag e så less på allt och alla just nu..
E det inte lögner och en massa svek så e det drama och stress...

For hem te östersund för en vecka för att fixa det sista med min gammla lägenhet!
och i samma veva umgås lite med mina goa vänner och familj...
både Linda och min syster e ju gravida och goa så då e det sådär mycket bebis mys som kan va bra för kropp och själ när man e sönder stressad!

Dock vart det ändå en massa stress och FÖR MYCKET DRAMA!! att man aldrig kan få komma hem utan att få uppleva dramatik! e så jävla less på att vissa människor faan inte kan betee sig alltså! det e helt otroligt!
Jag e 28 år gammal! borde ju finnas en åldersgräns för sandlåde beteende tycker man ju!
Jag menar hallå! hur ofta kommer jag hem då? och när jag väl kommer hem varför ska det då bli drama??

Aldrig kan alla leka snällt och tyst! Neeej då det ska tamefaen alltid vara nån som ska gnälla och sätta sig på tvären.. usch e så less och gör mig mindre sugen på att komma hem :( och så ska det ju inte behöva vara..

Nu var det ju så att Vi alla ville gå ut och äta.. sen visst alla kanske inte tycker om matvalet vi valde men e man faen 7 mot 1 så ska den personen bara hålla käften!! neee då sätter man sig helt på tvären och orsakar dramatik på HÖGSTA JÄVLA NIVÅ!! AAARRGGHHHHHH BLIR SÅ JÄVLA FLYFÖRBANNAD ATT JAG VILL SKRIKA!!

Jag hatar ditt jävla matval och det vet du tamefaen om så varför försöka få oss alla att välja ditt jävla matval ditt helvettes jävla F****Ceeepeeeeeeeee åååh e så jävla förbannad!! alltid ska vi alla behöva följa din väg bara så vi slipper ditt jävla humör och beteende!! beteé dig kvinna för i helvette!! du e gammal nog! vi är inte 12 år gammla!! vi e vuxna! och sen att din jävla morsa ska bli indragen e droppen alltså!! vafaan går du till henne och beklagar dig för??  och gör din gravida kompis upprörd?! e du helt jävla slut i huvudet eller??
Tänk för faen! Tänk om hon hade blive så upprörd nu att hon fick för värkar va?! och hade behövt åka in på sjukan? Hur faen skulle du må då va? TÄNK INNAN DU ÖPPNAR KÄFTEN! och för i helvette tänk innan du ens tänker att du ska öppna käften! tänk på vad du kan åstakomma med ditt jävla drama! nu hade du bara en sån jävla tur att inget mer hände än att hon vart upprörd!! nästa gång kanske vi alla inte har sån tur!!
för jag säger detta bara 1 gång! hade någe hänt med henne lovar jag dig att du skulle ha fått spendera natten på sjukan med men på ett annat plan!

Jag skiter i om du blir upprörd eller ledsen av att läsa detta men du verkar ju för faen inte fatta ett jävla skit! utan du är bara en sån genom egoistisk människa att det dryper om dig!! det finns fler här i världen än bara du!!
och vill du ha dina vänner kvar i livet e det dags du börjar tänka på dom med för du kommer torska dom en vacker dag!! och då hoppas jag du inser att man inte kan betee sig som du gör hela jävla tiden!!

Och försöker skylla på en sjukdom när du festar en hel vecka med höga ljud och djupa vibrationer av bas och annat elände?! och sen säger att det e för högt ljud på en jävla restaurang? du e ju inte sann säger jag bara!!

Du har verkligen sjunkigt djupt i mina ögon kan jag säga!! vi har inte alltid varit på bästa plan du och jag men nu kan jag säga dig att jag inte ens vill vara 50 meter ifrån dig och skulle jag ha sån otur att hamna på samma fest eller dylikt som dig titta inte ens på mig för jag kan inte stå för det som kan hände om du tar kontakt med mig.. troligen skulle du nog böla högre än du gjorde i bakgrunden när jag pratade med din MORSA i telefon!!!

Väx upp för faen säger jag bara!!

Kommentarer:

1 Sofie:

skriven

Oops.. dig vill jag aldrig bli osams med.. ;) Låter dock som ett tråkigt inslag i en mysig hemresa.. hoppas du slipper drama i fortsättningen. Och kom ihåg att du alltid e välkommen hem till oss när du e i stan! Här e det garanterat inget drama! :)

Puss på dig sötis!

2 Tirja:

skriven

Ord och inga visor här! Men det är bra!

Hatar sånt folk som ska pracka på alla andra sina idéer och livsval (typ inte äta viss mat eller sånt) och inte kan acceptera att ett större sällskap väljer något annat.

Men då behöver man inte vara med tycker jag!Stå på dig, och bra att du tar hand om din gravida vän <3<3

3 Linda:

skriven

ja det är trist när det blir dramtik utan att man vill ha det alls! Men ibland måste man få utlopp o säga stopp :/ Men de andra dagarna var dramatik fria o här hos oss var de heller inge dramatik för den utspelade sig via tele, såde så :Px x x

Kommentera här: