FINALLY!!!

Eftersom min sladd till datorn kajkade ur totalt ( vet ej varför) så har jag varit utan dator nu i över 2 veckor..
Fick låna G´s Mammas sladd då hon har samma dator som jag, dock va det bara för 2 dar men ändå.. men nu så har mina underbara Päron skickat upp en ny åt mig så nu har jag ÄNTLIGEN min lilla darling på heltid igen :D :D

Var på interjuv på Job centre i Manchester ang mitt National Insurance Card så nu sitter jag och väntar på att det ska komma.. och letar jobb samtidigt.. det e så jäkla sjukt här i UK.. Du måste ha ett I.N Card för att öppna ett bank konto men du måste ha ett bankkonto för att ansöka på ett jävla I.N Card.. erhm.. hur dom ser det som fungerande stystem det förstår jag inte.. O.o så John lät mig låna ett av hans konton så nu har jag ett iaf tills jag får mitt I.N.C..
så jag kan öppna mitt eget konto :) Det e lite som bostäderna här.. Du måste ha ett jobb för att få bostad men du måste ha bostad för att få jobb.. Hmm... Dom e inte allt för smarta i detta land måste jag medge... Då e Sverige fasen så mycket bättre!! Faktiskt så har Sverige massor med bättre egenskaper.. jag har tänkt på det nu på senaste tiden faktiskt.. Maten e bättre.. Vi har vackrare landskap.. Vårt system må va fuckat men vi tar hand om oss.. och vi visar respekt till alla även dom som förtjänar det minst.. Vi har Kalles kaviar lol.. Osthyvlar ( jag vet dom exicetrar inte här)  Vi har Bea sås ( vilket jag skulle kunna offra mina båda ben för just nu) Jag menar tänk er en god Köttbit med pommes och bea sås.. VA??!! finns det nå bättre??  Okay nu säger jag inte att Sverige är det bästa land nånsin.. men det e mitt födelseland och kommer alltid att finnas hos mig... även fast mitt hjärta älskar England..


Första snön har dykt upp här nu oxå :(
deprimerande AB! och jag har bara ett par tunna converse pjuck LOL dumhuvve jag ja ah!
men men jag får snart pengar hoppas jag så jag kan inhandla ett par vinter pjuck!

BTW...
Min RIktiga Fader skrev till mig för 2 dar sen på Fejjan.. höll på dog..
har inte hört av han på ja du.. jag vet inte hur länge nu.. O.o
den mannen vet hur man shockar folk..
Han frågade hur det var och om jag fortfarande bodde kvar i England.. som om han bryr sig??
undrar vad som fick han att helt plötsligt tänka på mig.. kanske börjar han ta sig till åren och behöver nån som tar han om han? vad vet jag.. jag vet bara att det kan han ta sig i brasan på att jag nånsin skulle ställa upp på!

J har fuckat up oxå.. :( ( e verkligen inte min månad hahahaha)
Han ringde på fyllan och bettedde sig som ett svin så nu e vi på paus.. då jag måste få känna efter om han e värd
det.. och passa på och njuta av singel livet lite.. känna efter ordentligt nu.. vill jag va singel el i ett förhållande..

Önskar jag hade En av mina Änglar här.. Linda, Zandra u name it.. de vet hur man får mig på bra humör.. och kan ge goda råd..

Kommentarer:

1 Linda:

skriven

oooooo hahahaha jaaa vet!! Det som jag också tänkte på med England... Hur fan gör dom goda grytor, wok , OSV, När dom aldrig har goda såser????

Matlagningsgrädde finns ju inte ens på kartan!!Haha, jaaa finns många negatviva O positiva med både Uk O Sverige,, Men att vi har bättre skyddsnät, även om de blivit sämre är ju bara att konstatera..Ooo du måste maila mig o dig o John så jag fattar lite mera !! Vad sa han egentligen??

O hur många chanser har han fått ??

Tror nog du ska ta upp singellivet med din nya snygga hårfärg ^^Jag VILL ha en UK weekend !!x x x

Kommentera här: