0 Läs mer >>
Jag tror jag börjar tappa det helt och hållet.. Att gå arbetslös och att inte ha nått att göra på dagarna gör mig absolut tokig!

G är och jobbar hela dagarna och det e bara jag och Georgie här hemma.. så det blir städning av huset varje dag och tvättning och diskning sen är det att sitta och titta på film el om det e nå bra på tvn..

PÅ måndag ska jag äntligen få träffa nån om mitt National Insurance card och när jag fått det kan jag äntligen börja söka jobb.. Ska bli så skönt att äntligen få jobba och tjäna pengar igen.. dessa veckor utan pengar är ett helvette..

Åh andra sidan Jag har lärt Georgie en massa nya tricks och det e alltid lika roligt att se G min när vi visar upp dem för han.. :P och jag och Georgie har fått ett starka band och han tom börjat Dissat G för att gosa med mig :D :D

Im the dog wisperer.. lol NOT!

Helgen min ♥ åååh John kom upp bara för 1 dag men ändå.. det va så fint att få träffa han igen.. Fick mig att verkligen känna efter... Dock så ville jag mörda han dom första 5 timmarna men sen gick det över och nu känns det bra igen.. dock vette tusan hur länge det kommer hålla sig i.. men det e ju bara att återstå att se..

Sen är det ganska tufft att se alla glada och mysiga människor på Fejjan som Antingen ska bli förälder eller ska gänga sig.. eller dom som redan har fått både och.. medans jag och J snart firar 6 månader och vi är fortfarande på distans.. det e ju så man blir gråtfärdig.. jag vill oxå kunna gå till jobbet på morgonen och sen träffa och umgås med min karl.. inte ha ett jävla förhållande via sms el telefonsamtal.. :( det suger stenhårt..

Aja guess thats how my life always will be.. Åker till Wales i Februari för att va med på Charlie-chans Möhippa och sen i mars åker jag och J dit för bröllopet.. kommer bli sweet :D jag vet att charlie kommer bli en vacker brud..

Har fått tillbaka min dator nu för några dagar då G´s mor e bortrest till skottland och hon har exakt samma dator som jag så det känns grett att ha tillbaka den även fast det bara e för några dagar.. ^^

Nu kan jag äntligen Se mina Eddie Izzard videos igen MOUHAHAHAHAHA God I love That man! ♥

Tror jag blir knäpp..

1 Läs mer >>
For the Love of cheesecake and donuts!
When i finally get internet sorted on my bluudy computer my computer decides to die! or the cable i dunno..
and it pisses me of! My karma must really be shit! but then again i do deserves it big time..
We do mistakes in life and thats in our nature.. no one can be perfect! and if u ever find such a person who is perfect run for Ur life... That person cant be good 4 ya!
and i sure as hell wouldn't like 2 be one either... I like me 4 me.. i like that i can do mistakes and learn from it..
Cuz thats how life should be.. Life should be trouble and downsides.. if we didn't have that how would life be then??
And the constantly battle between the heart and mind..
My Mind always says one thing and my heart another.. and to be honest thats the battle right now..
My Mind tells me that J is the one who can make me happy and secure for the rest of my life but my heart tells me i should set myself free and enjoy my youth! So who should i listen to? My heart or my mind?
Do i want to wake up 15 years later and miss the things i could have done if i were a free spirit?
Or do i wake up 15 years later and realize that choosing J was the right thing??
I Love him don't get me wrong but the more time we spend apart the more my soul longs for freedom..
Im starting to see that i might be a lonely wolf.. Maybe im not a relationship person? Even tho i long for someone to love and someone who loves me and get married and start a family and have dogs and cats..
But there is so much more in life than just that! isint??
Hey little girl is your daddy home
Did he go away and leave you all alone
I got a bad desire
I'm on fire

Tell me now baby is he good to you
Can he do to you the things that I do
I can take you higher
I'm on fire

Sometimes it's like someone took a knife baby
edgy and dull and cut a six-inch valley
through the middle of my soul

At night I wake up with the sheets soaking wet
and a freight train running through the
middle of my head
Only you can cool my desire
I'm on fire


FFS!!!!!

2 Läs mer >>
Distans suger stenhårt!
Speciellt i ett förhållande.. Det e svårt nog att vara ifrån Han men jag försöker mitt bästa här.. men att se flörtiga medelanden mellan han och hans "kompis" som han så fint lägger upp det.. är droppen!
Ju mer tiden går som vi är ifrån varandra ju mer saknar jag mitt singel liv..
Speciellt i ett förlovat land som England där det kryllar av snygga männ.. GAAH! Jag vet inte vad jag ska ta mig till..
Han gör mig totalt galen jag blir bara mer och mer förbannad på han då han säger att han försöker fixa allt men samtidigt så pressar han mig om och om igen..
Tex han ville komma upp hit över en helg och vi skulle ta in på ett hotell.. Men jag kan inte säga  ja då jag inte vet hur det blir med jobb för mig! om jag säger ja till han och han bokar hotell och sen visar det sig att jag får jobb är ju inte direkt så att jag kan säga nej till det då det är min prioritering No 1 just nu.. och vad gör han? jo han blir arg och irriterad och vågar säga att vi glider ifrån varandra! Men hallå? han om nån borde ju veta hur viktigt det är med jobb.. han är ju för faen en arbetsnarkoman... Och fixar jag inte ett jobb kommer Gareth inte kunna ha kvar mig här då han inte har råd att betala för 2 vilket är förstående..
Och nu så ser jag att han kallar sin "kompis" för Darling.. WTF?! och det som är det värsta är att hon har känslor för han! och han kan inte se varför jag blir irriterad över det och tycker att det e fel.. och allt han säger till sitt jäkla försvar är kallar du inte dina vänner för darling.. EH NOO!!! i bluddy dont! Okay Linda är väl typ den enda men det e knappt det.. jag kallar hennes mest för Ängelen el  Poopy el nå annat sött hehe ^^
men jag kallar då inte mina killkompisar för darling speciellt inte nån som jag vet har känslor för mig..
äh! skitsamma det börjar tryna helt för mig nu.. jag saknar mitt singel liv och kommer snart att ta tillbaka det..
J kan hitta nån annan och förhoppningsvis nån som är på samma nivå som han själv.. och jag kan gå tillbaka till mitt singel liv och leva mitt liv som jag vill.. och dregla på bäst faen jag vill hehe
Elakt Javisst! men jag är elak och det vet alla och det gör mig inget ;)

Distans suger!!

1 Läs mer >>
Sakta men säkert känner jag mig som hemma här i Oldham :) Tog Vovven Georgie på en liten promenix ( trodde jag iaf hahaha) Hamnade ju helt lost... Vi gick upp på ett berg och såg en vacker utsikt kan man ju säga.. Hela Oldham låg och slumrade där i dimman.. såg lite spökligt ut men samtidigt vackert... då alla löven här är i alla möjliga färger!
Iaf så hamnade jag och Vovven helt lost och jag kände bara att jag ville hem hahahhaa så jag sa åt hunden att nu går vi hem visa vägen och 10 mins senare stod vi utanför ytterdörren! vilken hjälte! Fantastiskt att hundar kan hitta hem sådär..
Annars är väl allt bra.. trodde först det skulle bli lite halv knepigt och bo ihop med G.. men det har gått hur bra som helst.. vilket e bra hahahaha annars blir det ju lite jobbigt sådär ;D
Nu e det bara jobb kvar sen e allt TOPPEN!
Vi va ut en sväng idag i ösregnet och gick på en pub som hette Fifteen.. jätte mysig pub.. sen bjöd G mig på middag mmmm Florida chicken Nom nom ♥
Och i morgon är det 5 November.. Stor dag för England.. Fyverkerier och brasor.. ska bli spännande och få uppleva V för vendetta på verklighet ( förutom explosionen av Big Ben så klart.. eller folk som springer runt med Guy Fawks masker) O.o skulle va lite erhm WIERD!
Här kommer lite kassa mobil bilder jag tog på mitt äventyr..
Georgie ♥
Oldham

Äventyr i Oldham..